Gyakori kérdések

Mennyi ideig tart a villámolvasás tanfolyam Gyöngyösön?

A Villámolvasás tanfolyam 2 napos, és általában hétvégén zajlik. Igény esetén hétköznap is megoldható!

Az agykontroll tanfolyam valóban segít a teljesítőképesség javításában?

Igen! Tudományosan igazolt tény, hogy ha csökkenteni tudjuk a stresszt, akkor javul a teljesítmény! A többféle  relaxációs technika,  amelyet a résztvevők elsajátítanak, rendkívül hatékony! Aki konkrét pédákra kíváncsi, az  olvassa el a Sikertörténetek menüpontot!! 

Vizsgaidőszak kezdődik! Mennyivel a vizsga előtt kezdjek el villámolvasni?

Optimális esetben a vizsga előtt néhány héttel, hogy legyen ideje agyunknak, hogy rendszerezze az információkat, mi pedig el tudjuk végezni az aktiválás lépéseit!

Villámolvasni? Hogyan?

A villámolvasás tudományosan megalapozott módszerét Paul Scheele amerikai bölcsész fejlesztette ki. Olyan tanulási technika, mely kihasználja mindkét agyféltekénk csodálatos képességeit. A tanfolyam első napján fotóolvasunk, azaz ellazult  állapotban "lefényképezzzük" a könyv lapjait, a második napon "aktiválunk", azaz előcsalogatjuk elménkből az ott rejlő információkat. Közben megtanulunk relaxálni,  miközben erősítjük az élet minden területén rendkívül hasznos pozitív gondolkodást! Elsajátítunk praktikus tanulási módszereket, pl. egy rajzos jegyzetelési formát, az elmetérképezést.

Ajánlott azoknak, akiknek rövid idő alatt sok anyagot kell megtanulnia!

Nyelvtanuláshoz is használhatjuk a módszert!

Jelentkezz Most>>

Itt látható egy érdekes videó a villámolvasásról: